Voeding heeft een enorme invloed op ons welzijn. Het voedsel dat je eet kan het verschil maken tussen afvallen en aankomen, energie krijgen of juist inleveren. Vitaal zijn, lekker in je vel zitten en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen bezighoudt. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen in de winkel wordt het er ook niet makkelijker op. Veel mensen verliezen daardoor de grip op hun gezondheid waardoor er klachten kunnen ontstaan. Terwijl dit eigenlijk niet hoeft.

“voor elke gezondheidsklacht vind je bij mij een natuurlijke oplossing”

Met een beetje meer kennis over echt gezonde voeding kun je zoveel ellende voorkomen. Als je gewicht wilt verliezen hoef je geen ingewikkeld dieet te volgen. Dieetproducten zijn vaak duur en na beëindiging van het dieet is de kans groot dat jouw moeizaam verloren kilo’s weer even snel terugkomen.

Mijn werkwijze is erop gericht om je bewust te maken van jouw eetgewoontes en je te steunen bij een duurzaam veranderingsproces toegespitst op jouw lijf en jouw situatie. Als voedingsdeskundige help ik je om de juiste keuzes te maken voor gezond voedsel. Ik laat je zien hoe lekker, voedzaam, makkelijk en betaalbaar het is om gezond te eten.

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid en een nog groter verlangen om zoveel mogelijk mensen, jong en oud hierover te informeren. Op deze site kun je alles lezen over mij, mijn achtergrond en wat ik voor je kan betekenen. Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Esma Mejdoubi-Plessius
Voedingsdeskundige / longevity-coach

“Eten is een noodzaak, maar intelligent eten is een kunst”

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.