Voedingsadvies voor bedrijven en kantoren

Veel mensen arriveren al moe op het werk, ze zijn niet geconcentreerd en kunnen fouten maken. Na de lunch komt die beruchte middag dip. Vaak wordt er gegrepen naar een reep die vol met suiker zit om even energie binnen te krijgen. Maar dat is van korte duur. Maak gerust gebruik van voedingsadvies voor bedrijven en kantoren. Vraag een workshop aan.

Voedingsadvies voor bedrijven en kantoren.

 

Een groot deel van ons leven brengen wij op het werk door. Daarom is het belangrijk dat er aandacht is voor vitaliteit en gezondheid op het werk. Graag maak ik uw medewerkers bewust van hun dagelijkse keuzes en de invloed daarop op hun gezondheid.

We zijn zo gewend aan een boterham in de ochtend en vaak ook in de middag. Gezond met Esma laat zien dat je ook anders kan ontbijten en lunchen waardoor je meer voedingsstoffen binnenkrijgt, je een stabiele bloedsuikerspiegel behoudt, geen dips in de middag hebt en langer verzadigd bent.


Een zieke werknemer kost tussen de EUR 200,00 tot EUR 400,00 per dag. Beter is het om te voorkomen dat mensen ziek worden.

Voedingsadvies voor bedrijven en kantoren.

 

Hoe belangrijk is gezondheid voor jou?

Hoe belangrijk is het voor jou om gezonde en productieve mensen in dienst te hebben?

Veel mensen arriveren al moe op het werk, ze zijn niet geconcentreerd en kunnen fouten maken. Na de lunch komt die beruchte middag dip. Vaak wordt er gegrepen naar een reep die vol met suiker zit om even energie binnen te krijgen. Maar dat is van korte duur.

Ik kom graag vertellen hoe dat anders kan. Dat kan in een groep of individueel met een meting van het lichaam erbij.

 

Zieke werknemer

Een zieke werknemer kost tussen de EUR 200,00 tot EUR 400,00 per dag. Beter is het om te voorkomen dat mensen ziek worden. Uiteraard heeft een ieder het zelf deels in de hand, maar het begint bij bewustwording…..hierin kan ik wat betekenen. Ik kan in uw bedrijf voedingsadvies geven in een groep of individueel.

Soms kan het zo zijn dat iemand iets onder de leden heeft, maar zich er niet van bewust is. Zo kan iemand die vergeetachtig, warrig, moe, niet geconcentreerd, van de hak op de tak springen, zich depressief en angstig voelen. Dat zou bijvoorbeeld een schildklierprobleem kunnen zijn of een onbalans in de darmflora. Het lijkt dan dat iemand ongeïnteresseerd is, terwijl het echt een aandoening is. Te lang hiermee rondlopen is voor niemand fijn.

 


Diabetes type 2

Zo kan iemand na elke maaltijd, enorme moeheid ervaren of hoofdpijn.  Dat is die vervelende middag dip. Tevens als iemand heel veel dorst heeft en veel moet plassen. Dit kunnen de voortekenen van diabetes type 2 zijn.

Uiteraard moet deze persoon natuurlijk naar zijn huisarts. Maar veel mensen nemen deze klachten niet serieus en blijven er te lang mee rondlopen. Ik kan uw werknemers hiervan  bewust van maken tijdens een meting of een presentatie. Tevens kan ik alvast voedingsadvies en leefstijl advies geven aan uw werknemers in uw bedrijf.

 

Is voedingsadvies voor wat voor uw bedrijf?

Neem gerust contact op (onderaan de pagina) met Esma om te overleggen in welke vorm en of het geschikt is voor uw bedrijf.

 

 


Diverse workshops, lezingen interactieve workshops:

 

 • Workshop smooties maken
 • Workshop salade als lunch
 • Workshop gezonde voeding
 • Meting en advies HEALTH CHECK
 • Diverse lezingen en presentatie
 • Geheel verzorgde gezonde lunch
 • Workshop gezonde traktaties en of borrelhapjes
 • Kookworkshop, gezellig met het hele team koken en eten
 • Algemeen voedingsadvies voor uw bedrijf
 • Het aanbod in de bedrijfskantine gezonder maken.

Voedingsadvies voor bedrijven en kantoren

 

Ook een combinatie van bovengenoemde workshops voor bedrijven en kantoren zijn mogelijk.

Een op maat gemaakt programma is mogelijk. Samen kijken we naar de behoefte en stellen we een programma samen.

Voor vragen kunt u altijd mailen of bellen.

Opleidingen:

 • Voedingsdeskundige,
 • Longevity coach
 • Medische Basiskennis
 • Hormoonfactor trainer

Bijscholingen:

 • Diabetes type 2,
 • Orthomoleculaire darmtherapie
 • Overgewicht, leptine-en insulineresistentie en diabetes type 2.

 


Voedingsadvies voor bedrijven

Reeds samengewerkt met:

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

Samen kunnen we kijken wat de werknemers in u bedrijf nodig hebben. Een interactieve workshop of juist een lezing. Gezellig samen gezond koken en gezamenlijk nuttigen. Of een interactieve presentatie? Neem gerust contact met me op

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.