Chocoladepasta

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.0.6″ hover_enabled=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Super lekkere en gezonde chocolade pasta ( met dit recept heb ik een prijs gewonnen bij Stichting kind en voeding)

Ingrediënten

  • 200 gram zoete aardappel gekookt of uit de oven
  • 3 medjoul dadels geweekt
  • 30 gram (rauwe) cacao
  • 20 gram gesmolten kokosolie
  • Optioneel beetje kaneel

Bereiding

Alles pureren en klaar!

Deze chocoladepasta is niet zo lang houdbaar als die van de supermarkt. Ik vries de pasta in, ik smeer het uit in een diepvries bakje om blokjes ijs te maken. Het lijkt allemaal veel werk, maar ik doe er dan weken mee…[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.6″ column_structure=”2_5,3_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.6″ type=”2_5″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=QEtIEWADhlM&t=2s” _builder_version=”4.0.6″ hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.6″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ hover_enabled=”0″]

Een filmpje waar ik laat zien hoe je de chocopasta maakt. Het is super makkelijk!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.