Deze paprika dip is zo makkelijk en echt heel erg lekker! Je kan natuurlijk je eigen paprika’s roosteren, dat is nog veel lekkerder. Maar uit een pot is het een stuk makkelijker!

100 gram amandelen, geroosterd
250 gram geroosterde rode paprika`s (uit een pot)
2 theelepels appelciderazijn (soms zijn de paprika’s al zuur, eerst paprika proeven)
1 grote teen knoflook
2 eetlepels olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze

Rooster de amandelen en maal ze fijn in een foodprocessor.
Voeg de geroosterd paprika, de knoflookteen en de azijn toe.
Maak er een grove puree van.
Voeg de olijfolie toe

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.