Snijd een half bakje champignons in stukjes en bak ze in wat olijfolie. Kruid met wat zout en peper naar smaak.
Garneer met wat peterselie of koriander. Italiaanse kruiden zijn ook lekker. Eet het met wat tomaatjes voor een frisse en zoete toets.
Snijd een half bakje champignons in stukjes en bak ze in wat olijfolie. Kruid met wat zout en peper naar smaak.
Garneer met wat peterselie of koriander. Italiaanse kruiden zijn ook lekker. Eet het met wat tomaatjes voor een frisse en zoete toets.
Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.
In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.