Krijg je gezondheid en ideale gewicht terug!

Word vriendjes met je hormonen en val kilo's af.

➤Heb jij al meerdere diëten geprobeerd met geen of nauwelijks resultaat?

Ben je bang dat je een aandoening ontwikkeld door je overgewicht?

Je huisarts heeft gezegd als je niets aan je leefstijl gaat veranderen dan moet je aan de medicijnen.

Hebben je ouders of grootouders overgewicht, diabetes 2, hoge bloeddruk en te hoge cholesterol en wil jij dat voorkomen?

Heb jij mensen in je omgeving die medicijnen slikken en wil jij dat voorkomen in de toekomst.

Heb jij mensen verloren aan kanker of andere ernstige ziektes en wil jij dit voorkomen bij jezelf?

Lig jij ‘s nachts wakker van je zorgen over je gezondheid?

Zit jij mentaal en lichamelijk niet lekker in je vel?

Heb jij last van vervelende ‘kwaaltjes’ zoals vermoeidheid, een slechte huid of stemmingswisselingen?

Wil jij een gezond gewicht zodat je niet allerlei aandoeningen ontwikkeld?

Wil jij je (klein)kinderen zien opgroeien en leuke dingen met ze blijven doen?

Wil jij  voldoende energie hebben en een stabiel gewicht.

Wil jij een boost voor je immuunsysteem, zodat je niet ernstig ziek wordt door Corona?

Wil jij de tools ontvangen om (buik)vet verliezen en af te vallen.

Wil jij kwaliteit van leven tot aan je 100e?

Wil jij mentaal en lichamelijk goed in je vel zitten?

 

 

 

Dan is dit programma op je lijf geschreven.

Voeding & hormonen

 • Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder langdurig resultaat. Je hormonen zijn uit balans, daarom val je niet af. Dat is verleden tijd. Met mijn Moves Methode ontdek je hoe jouw hormonen ervoor hebben gezorgd dat je moeilijk gewicht verliest en met deze Methode gaan we je hormonen weer terug in balans brengen. Daarnaast ontdek je hoe voedselovergevoeligheden voor 2 tot 5 kilo extra gewicht kunnen zorgen! 

 

 • Je bent er inmiddels achter dat een tijdelijk dieet niet werkt, je gaat leren een goede balans te vinden die bij jou past.
 • Doordat je goede en gezonde voedingsstoffen binnen krijgt gaat jouw lichaam de juiste neurotransmitters aanmaken die jou een goed gevoel geven. Zodat je ook niet meer naar troostvoeding grijpt.

 

 • Door voeding te eten wat niet bij je past en een slechte vertering krijg je allerlei klachten. Je gaat leren luisteren naar je lichaam en ontdekken welke voeding bij je past.

 

 • Je ontdekt dat overgewicht ontstekingen met zich meebrengt. Als je dit programma doorlopen hebt zal je minder ontstekingen hebben.

 

 • Door voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen hoef jij op de lange duur niet aan (meer) medicijnen, hopelijk kan gauw je stoppen met je huidige medicijnen.
 • Je ontdekt dat als je hormonen in balans zijn dat je ook tijdens je menstruatie minder klachten hebt en minder klachten hebt tijdens de overgang
 • Je ontdekt wat nu gezonde voeding is en jouw immuunsysteem krijgt hierdoor een boost en daardoor is je systeem sterk genoeg om ziektes buiten de deur te houden!
 • Vind je het maar lastig om gezonde maaltijden te maken, je krijgt diverse E-books met simpele en makkelijke recepten. Daarnaast ondersteuning om jouw favoriete maaltijden gezonder te maken.
 • Ik begeleid je stap voor stap, je hoeft niet direct alles om te gooien. Je hebt 6- 1 op 1 gesprekken via whatapp beeld bellen of zoom, waarin ik je persoonlijk begeleid. Je kan al je vragen en twijfels met me delen.

 

Mindset

 • Je bent regelmatig begonnen aan een dieet en valt steeds terug in je oude patroon. We gaan aan de slag met je mindset zodat jij geen terug val meer hebt.
 • Je wilt wel maar het lijkt alsof je lichaam niet mee wilt veranderen. Je gaat je bewust worden van je (beperkende) gedachtes. Ik ga je precies uitleggen hoe dat werkt met geest (gedachten/patronen) en lichaam.
 • Je voelt je soms lusteloos, moe of geïrriteerd, maar je weet niet waar het vandaan komt, Je gaat leren luisteren naar je lichaam.
 • Je vind het moeilijk om te beginnen. Je gaat stap voor stap acties ondernemen.
 • Je weet niet zo goed wat je wilt. Je gaat je doelen duidelijk omschrijven.
 • Ik leer je middels diverse audio’s en meditaties hoe je jouw gedachten omkeert, hoe je positiever wordt, middels audio’s meditaties, affirmaties en diverse werkboeken.

Ontspanning

 • Stress ligt ten grondslag aan vele chronische aandoeningen. Je gaat ontdekken hoe dat in elkaar steekt.
 • Je krijgt diverse ontspanningstools.
 • Je gaat leren hoe met stressvolle situaties om te gaan.

 

Energie

 • Je leert hoe je je bloedsuikerspiegel in balans houd, hierdoor krijg je meer energie.
 • Je ontdekt wat je niet moet eten voor meer energie.
 • Je gaat in 2 weken tijd al meer energie ervaren (indien je mijn adviezen opvolgt).

 

Over mij

Ik dacht altijd dat ik gezond bezig was

Ik had vroeger vaak hoofdpijn tot migraine aan toe, buikpijn, overgewicht en vaak vermoeid. In de avond lag ik na het eten doodmoe op de bank, geen enkele puf meer. Eigenlijk dacht ik op een gegeven moment dat het normaal was. Ik at best gezond, DACHT IK!  Een vruchtensap, veel fruit, boterham met kaas of ander beleg in de middag. In de avond pasta of rijst met wat vlees en groente.

Best gezond toch?

Totdat ik zwangerschapsdiabetes kreeg, toen zag ik op de bloedsuikermeter wat alle fruit(sappen) en brood met me deden. Toen kwam ik erachter dat ik echt niet zo gezond bezig was en eigenlijk ook wel bijna 10 kilo te zwaar was (ongeacht mijn zwangerschap).

Daarna ben ik me gaan verdiepen in voeding en lichaam. Een wereld ging voor me open! 

Ik ben nu bijna 50 jaar en voel me energieker dan ooit!

In mijn familie hebben veel mensen diabetes, mijn moeder en zus zijn zelfs aan de gevolgen overleden.

Dus toen er bij mij zwangerschapsdiabetes werd ontdekt, ging bij mij het alarm af. De lijdensweg die mijn moeder en zus hebben gehad, dan wilde ik niet. Daarom ben ik allerlei opleidingen gaan volgen. Ik wilde weten hoe het zit met voeding en gezondheid en dat kwam vooral ook doordat het ziekenhuis tijdens mijn zwangerschap tegen mij zei dat ik neit mijn voeding mocht aanpassen terwijl ik zwangerschapsdiabetes had. Maar dat ik wel medicijnen zou krijgen als mijn bleodsuiekrspiegel te hoog zou worden!

 

 

Heb jij al van alles al geprobeerd?

Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder langdurig resultaat. Je hebt geen energie, hebt grote kans om allerlei aandoeningen te ontwikkelen.

Dat is verleden tijd. Met mijn Moves Methode ontdek je hoe jouw hormonen ervoor hebben gezorgd dat je overgewicht hebt en blijft houden.

En met deze formule gaan we je hormonen weer terug in balans brengen, gewicht verliezen en gezonder worden. Zodat jij je kans aanzienlijk verkleint op allerlei aandoeningen en medicijnen moet gaan nemen. 

 

Hi, ik ben Esma.

Voedingsdeskundige,

Longevity coach

&

Hormoonfactor Trainer

Reacties van deelnemers:

“erg leerzaam”

“nooit geweten dat het aan mijn hormonen lag”

“had ik dit maar eerder geweten”

“ik heb leren luisteren naar mijn lichaam”

“Wist niet dat chemische toevoegingen zoveel effect hadden op mijn gewicht”

 

Speciaal voor jou heb ik mijn Moves Methode ontwikkeld

Waar staat de Moves Methode voor:

 

M.indset

 

Alles begint bij mindset, het begint bij wat je denkt, daar ontstaat een actie en die acties beïnvloeden jouw resultaat. We gaan ervoor zorgen dat je elke dag met het goede been uit bed stapt, met de juiste mindset en gedachten zodat je de goede keuzes maakt.

We denken vaak dat we geen keuze hebben in hoe we ons zelf voelen. In het leven komen er nu eenmaal stressvolle periodes in onze leven. Wat de situatie is maakt niet uit, hoe je ermee omgaat maakt heel veel uit! Want ga je je echt beter voelen als je een pak koek hebt gegeten nadat je slecht nieuws hebt ontvangen. Niet hè?!

Je hebt altijd een keuze! Hier gaan we aan werken.  Middels audio’s, meditaties en werkboeken gaan we werken aan jouw mindset. Je krijgt inzichten over jezelf, je gaat je bewust worden van je gedachten en acties. 

In 1 van mijn audio’s vertel ik jou hoe ik middels de wet van de aantrekking mijn man heb aangetrokken en op mijn 41e spontaan zwanger werd van mijn dochter.

 

Je ontdekt je beperkende overtuigingen en je leert ze los te laten.

Je ontvangt tools om uit die negatieve en ongezonde spiraal komen.

Je gaat je patronen herkennen en doorbreken.

Je gaat je bewust worden van die stemmetjes die je tegenhouden.

Je gaat kennis maken met de wet van aantrekkingskracht die een positieve invloed heeft op het in vervulling gaan van je wensen en doelen.

Je gaat leren hoe je met stress omgaat.

Doordat je goede en gezonde voedingsstoffen binnen krijgt gaat jouw lichaam de juiste neurotransmitters aanmaken die jou een goed gevoel geven, dit helpt jou een goede mindset te ontwikkelen.


“Once your mindset changes, everything on the outside will change along with it”

Waarom ik de mindset meeneem in mijn programma?

 

 

If you can DREAM IT, you can DO IT

O.ntspanning

We staan continu aan, voor werk, kinderen, relaties, telefoon, ouders, schoonouders en familie. Om 10 uur ‘s avonds plof je op de bank met een glas wijn om te ontspannen (voor je lichaam is dit geen ontspanning), maar je herkent vast de situatie.

Stress is geen probleem zolang het van korte duur is.

Tegenwoordig hebben we allemaal chronische stress. 

Wist je dat alle niet overdraagbare ziektes hun oorsprong hebben vanuit chronische stress. Dit ga ik je uitleggen in het programma, daarna zul je je altijd bewust zijn als je stress hebt.

In mijn programma gaan we aandacht geven aan ontspanning middels meditaties en diverse audio’s.

Te zweverig voor jou? Nee hoor, ik ben totaal niet zweverig. Ik ben zo nuchter als maar kan, maar toch mediteer ik elke dag, minimaal 10 minuten.

V.oeding

Voeding is uiteraard de basis van een goede gezondheid. In de 1 op 1 consulten gaan we kijken naar jouw doel en dan gaan we daar stap voor stap naar toe werken. Je hoeft echt niks te eten wat jij niet lust en je hoeft niet naar allerlei winkels voor de ingrediënten. We gaan samen kijken wat bij jou en je gezin past. De basis blijft een stabiele bloedsuikerspiegel en ontspanning. Zodat jij je goed genoeg voelt om aan het afvallen te beginnen.

Om blijvend af te vallen, zal je eerst gezonder moeten worden.

Daarnaast kijken we naar je eventuele klachten en gaan we hieraan werken.

Ik leer je hoe je met simpele ingrediënten en groenten heerlijk maaltijden maakt. We beginnen stap voor stap. Je ontvang E-books voor ontbijt, lunch en diner.

Ziektes zitten niet altijd in de genen, het zijn vaak omgevingsfactoren. Als jij hetzelfde doet en eet als je ouders en je grootouders dan is de kans groot dat je dezelfde aandoeningen krijgt. 

 

Ga het anders doen! Doorbreek de vicieuze cirkel en wordt gezonder met een gezond gewicht! 

 

Door gezonde voeding en gezonde gedachten krijgt jouw immuunsysteem een boost en is je systeem sterk genoeg om virussen en chronische aandoeningen buiten de deur te houden!

 

E.nergie

Hoe houd je energie de hele dag? 

Je hebt geen aan energie omdat;

 • je hormonen uit balans zijn
 • je in je slaap niet goed uitrust, heb je geen zin om uit je bed te komen
 • je spijsvertering wellicht niet goed werkt
 • je voeding binnen krijg die je lichaam veel energie kost
 • je wellicht insulineresistent bent, komt de energie niet in je cellen!

Hier gaan wij allemaal aan werken.

Naast energie in je lichaam gaan we ook je energie hoog houden. Dat zegt je nu misschien niet veel maar kijk maar eens naar de “weegschaal” hieronder

 

Waar op de weegschaal wil jij zijn elke dag? The only way is up!!

Hier gaan wij aan werken 🙂

Vaak hebben de meeste mensen geen zin om te sporten. 

Het resultaat van mijn moves methode is dat je zoveel energie krijgt, dat je vanzelf een sport ontdekt wat je leuk vindt. 

Met mijn methode hoef je niet urenlang naar de sportschool of te gaan hardlopen.

S.tabiele hormonen

Net zo belangrijk als ontspanning is je hormoon balans

Doordat je bloedsuikerspiegel piekt en daalt heb je weinig energie. Je gaat begrijpen hoe dat kan en wat je eraan kan doen, zodat je ’s avonds op de bank gaat liggen omdat je het wilt en niet omdat je zo moe bent!

Het rijtje wat ik hierboven heb genoemd bij energie, ze hebben stuk voor stuk met je hormonen te maken:

 • je hormonen uit balans zijn, heb je geen energie (insuline)
 • je in je slaap niet goed uitrust, heb je geen zin om uit je bed te komen (melatonine)
 • je spijsvertering wellicht niet goed werkt, kost je dat enorm veel energie (diverse enzymen en overbelasting van je alvleesklier)
 • je voeding binnen krijg die je lichaam veel energie kost, houd jij geen energie meer over (insuline).
 • je wellicht insulineresistent bent, komt de energie niet in je cellen! (insuline)
 • Je ontdekt dat als je hormonen in balans zijn dat je ook tijdens je menstruatie minder klachten hebt en minder klachten hebt tijdens de overgang (geslachtshormonen)

 

Je gaat je hormonen leren kennen, in balans brengen en ze de juiste richting op sturen zodat je meer energie krijgt en gezond en blijvend afvalt.

Mag ik nog lekkere dingen eten?

Ja zeker zelf hanteer ik de 80/20 regel.

Waardoor jij met mate  heerlijk kan blijven genieten  van wat jij lekker vindt.

Waar sta jij na dit programma?

💪Na dit programma ben jij de beste versie van jezelf.

💪Je hebt nu alle kennis om gezonde keuzes te maken.

💪Je bloedsuikerspiegel is stabiel(er).

💪Je hebt meer energie.

💪Je straalt.

💪Je bent hopelijk van alle vage klachten af zoals stijve gewrichten, hoofdpijn en vermoeidheid.

💪Je hormonen zijn in balans.

💪En je bent wat kilo’s afgevallen.

💪Maar de focus is gezondheid en als je gezond bent dan kan je ook blijvend afvallen!

 

Doe je mee? Meld je gauw aan.

Wat gaan wij doen?

🤝 In dit programma neem ik je bij de hand en verander je stapje voor stapje je voedingspatroon en leefstijl. Met volop voedingsstoffen die ervoor zullen zorgen dat het steeds makkelijker wordt om ongezonde voeding te laten staan en je krijgt wellicht op termijn zelfs zin om te gaan sporten! Zoals bij mij het geval is. 

🤝We gaan de hormonen in balans brengen welke zorgen voor je energiehuishouding en je honger en verzadiging, daarnaast gaan we kijken naar voeding wat niet bij jou past. Deze voeding zorgt voor extra gewicht.

🤝In mijn programma is mindset en ontspanning even belangrijk als voeding.
In mijn programma ontdek je met welke voeding en welke gedachten je je het beste kunt voeden. We focussen niet op wat niet mag, maar op wat wel mag.

Omdat dit programma deels uit 1 op 1 consulten bestaat kunnen we snel stappen maken en snel schakelen. Ik ga je persoonlijk begeleiden, ik ben je stok achter de deur!

Ik begeleid je stap voor stap, je hoeft niet direct alles om te gooien. Je hebt 6- 1 op 1 gesprekken via whatapp of zoom, waarin ik je persoonlijk begeleid. Je kan al je vragen en twijfels met me delen.

 

Durf jij je oude patronen los te laten en te gaan voor een gezond gewicht en gezondheid?

 

Hoelang duurt dit programma? Hoe lang jij wilt, de 1 op 1 consulten dienen wel binnen een half jaar afgenomen te worden. Verder kan jij het op jouw eigen tempo doen. Dit kan binnen 3 maanden of 12 maanden. De tijd die jij ervoor nodig  hebt.

 

Extra’s

Je ontvangt drie E-books met 

10 recepten voor ontbijt

10 recepten voor de lunch

10 recepten voor diner &

 

Bonussen

E-book met de meest gemaakte fouten en

E-book recepten voor tussendoor.

Daarnaast heb ik een archief met wel 100 recepten. Lus je iets niet of zoek je iets speciaals. Daar kan ik voor zorgen.

De investering bedraagt EUR 597,- ex. BTW

 

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.