Kookworkshops Bollenstreek

 

Ik heb helaas geen eigen locatie meer. Het kan in uw eigen keuken thuis of in de keuken van het bedrijf waar u werkt. Bij grote groepen kan ik een locatie huren indien deze beschikbaar is.

 

Leuk dat je hebt gezocht op kookworkshops Lisse of
Bollenstreek.

Ik kan overal kookworkshops geven; Beinsdorp, Nieuw-Vennep,
Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hoofddorp, Leiden, Leiderdorp  en o.a. Amsterdam en omstreken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heb je zin in een gezellige avond en vind je het leuk om te koken,vraag gerust naar de mogelijkheden. Deze kookworkshops worden gegeven door Esma van Gezond met Esma.

Momenteel heb ik heen vaste locatie. Deze kan ik bij een grote groep huren of het kan op locatie als u voldoende ruimte hebt.

Dit jaar heb ik kookworkshops gegeven bij Adamas inloophuis in Nieuw Vennep, bij het Welzijnskompas in Hillegom, Welzijn Teylingen. Een kookworkshop voor gezondheid-professionals via WSV Hillegom komt er aan… Superleuk!

 

Kookworkshop Bollenstreek leuk voor teamuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum

Review van een Kookworkshop:

Het was een groot succes om mijn verjaardag te vieren met een Marokkaanse kookworkshop in Lisse georganiseerd door Esma Mejdoubi bij St. Kooksaam. Esma had alles goed voorbereid zodat we met z’n zevenen ontspannen, in de grote keuken, met heerlijke onbekende gerechten aan het koken waren.

Een paar uur later kwamen er nog acht personen bij en hebben we heel gezellig gegeten aan een grote tafel in de sfeervol ingerichte brasserie. Door de speciale kleding die Esma had meegenomen en de Marokkaanse muziek kwamen we echt in een uitgelaten stemming.

Met de foto’s en filmpjes die we de volgende dag van Esma kregen en de meegenomen recepten kunnen we thuis nog lang nagenieten.

Pauline Zwinkels

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.