Bedankt voor je aanmelding.

Je ontvang gelijk een bevestiging. Check je spambox indien je geen mail ziet.

En voeg me toe aan je contacten. Dan weet je zeker dat mijn mails in je inbox terechtkomen.

                                                                       

Hi ik ben Esma

Voedingsdeskundige, longevity coach en hormoonfactor trainer.

Graag zou ik zien dat mensen voedzamer gaan eten. Groenten zijn ontzettend voedzaam. Het is misschien net iets teveel gevraagd om met groente te ontbijten, vandaar deze challenge. Het zijn geen recepten met broccoli of boerenkool. Maar met wat meer toegankelijke groentes voor een ontbijtje.

 

Leuk dat je meedoet!

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.