Tarieven en pakketten

Voeding heeft een enorme invloed op ons welzijn. Het voedsel dat je eet kan het verschil maken tussen afvallen en aankomen, energie krijgen of juist inleveren.

“een ongezonde leefstijl met medicatie behandelen is  dweilen met de kraan open”


 We beginnen altijd met een intake omdat ik graag wil weten hoe het met je gezondheid gesteld is, of je spijsverteringsklachten hebt, medicijnen neemt, je elke dag naar het toilet gaat, of je goed slaapt etc….

Daarnaast bekijk ik van te voren je voedingsdagboek.
Een intake van 60 minuten kost €75,00.

Wil je een pakket van meerdere consulten, dan bespreken we samen hoeveel consulten je nodig hebt en dan krijg je korting afhankelijk van het aantal consulten. Of kijk hieronder of er een pakket bij zit die bij je past.

Gezondheid is een cadeau dat je later uitpakt

Tarieven voor een consult naar keuze

 

*Pakket

Alle pakketten dienen binnen 1 jaar te worden afgenomen. Daarna vervallen de consulten en moet er een nieuwe intake plaatsvinden.

Losse consulten

Wil je alleen een intake of een consult dat kan! Ik doe dan een persoonlijke voedingsanalyse en we doen een meting. Dan krijg je gelijk wat tips en handvaten mee om gelijk mee te starten!
€75,00 voor 60 minuten.

Intake Hormonen-analyse

Een uitgebreide intake met voedingsanalyse.
€85,00 voor 70 minuten

Losse consult na intake

€40,00 voor 30 minuten
€55,00 voor 45 minuten
€60.00 voor 60 minuten

Advies bij: Overgewicht, ondergewicht, hoog cholesterol,hoge bloeddruk,  pre diabetes type 2, intolerantie en allergieën en  maag- en darmproblemen  en diverse (hormonale) aandoeningen/klachten zoals, overgang, pms, migraine, slaapproblemen, insulineresistentie, moeilijk spieren opbouwen, stress en bijnieruitputting.

 

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.

Ik beloof jou dat je elke keer geïnspireerd naar huis gaat, je lichaam beter leert te begrijpen en jouw voedingspatroon en leefwijze hierop zelf kunt aanpassen. Je krijgt meer energie en je lichaam gaat beter functioneren. En waar er sprake was van overgewicht, ga je gewicht verliezen.

Mijn praktijk

Mijn praktijk bevindt zich op de 2e verdieping, alleen via de trap bereikbaar. Eventueel kan het consult op begane grond plaatsvinden indien u moeite hebt met traplopen. De begane grond is in overleg rolstoel toegankelijk.

Mijn praktijk is van van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Indien er niet opgenomen wordt kunt u een bericht achterlaten of een email sturen en ik neem binnen een dag contact met u op.

Mijn voedingsdeskundige praktijk is gelegen in Hillegom, ik kan ook naar u toekomen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Vanuit Lisse, Nieuw-Vennep, Beinsdorp, Sassenheim, Noordwijk en Noordwijkerhout is het prima aan te rijden. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Geen zin om langs te komen?
Ik bied ook online consulten. Dat kan via skype, telefoon, videochat of mail. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang een gratis E-book met 15
gratis tips voor gezond brood beleg!

Downloaden

E-book-15-tips-gezond-broodbeleg-cover

Gratis kennis te maken met Esma?

Wil je eerst eens kijken of ik wat voor je kan betekenen, plan gerust een gesprek in om kennis te maken.

In de praktijk is gebleken dat het moeilijk is om jezelf te coachen. Met mijn hulp als voedingsdeskundige is resultaat zeker haalbaar. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk, omdat iedereen anders is en begeleiding nodig heeft op verschillende “punten”.